eurodrive.ro

TERMENI ȘI CONDIȚII

AVIZ DE TERMENI ȘI CONDIȚII ALE SITE-ului

© Drepturi de autor EURODRIVESHAFT SRL. Toate drepturile rezervate. Reproducerea, adaptarea sau traducerea fără permisiune este interzisă, cu excepția celor permise de legile internaționale privind drepturile de autor. Toate textele, graficele, designul, conținutul și alte lucrări sunt opere protejate de drepturi de autor ale site-ului eurodrive.ro.

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Bine ați venit la eurodrive.ro. Utilizarea acestui site este reglementată de Termenii și condițiile prevăzute. VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE. Informațiile și materialele furnizate de acest site pot fi utilizate doar în scop informativ. Prin utilizarea, accesarea sau descărcarea materialelor de pe acest site, sunteți de acord să fiți obligați de termenii și condițiile prevăzute în acest aviz legal, care se aplică tuturor vizitelor pe site, atât acum, cât și în viitor. Site-ul poate oricând revizui și actualiza Termenii și condițiile. Sunteți încurajat să vizitați periodic această pagină pentru a examina cele mai recente Termeni și condiții de care sunteți obligat. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare, nu utilizați acest site web.

RESTRICȚII

Puteți vedea, descărca și copia informațiile și materialele disponibile pe acest site numai pentru uz personal, non-comercial. De asemenea, puteți utiliza astfel de materiale în cadrul organizației dvs. pentru produsele dvs. postate pe acest site sau pentru produsele pe care doriți să le cumpărați. Ca o condiție de utilizare, sunteți de acord să nu modificați sau să revizuiți niciunul din materiale în niciun fel și să păstrați toate drepturile de autor și alte notificări de proprietate conținute în materialele originale pe orice copie a materialelor (în afară de materialele pe care le-ați încărcat pe acest site ). Nicio altă utilizare a materialelor sau informațiilor nu este autorizată. Orice încălcare a celor menționate mai sus poate duce la răspundere civilă și / sau penală.

PROPRIETATE DE INFORMAȚII ȘI MATERIALE

Informațiile și materialele (inclusiv cărți albe, comunicate de presă, fișe tehnice, descrieri ale produselor sau serviciilor și întrebări frecvente) disponibile pe sau de pe acest site sunt lucrări ale dreptului de autor ale proprietarului acestui site (care pot fi gestionate în mod liber), precum și orice utilizarea neautorizată a acestor informații sau materiale poate încălca drepturile de autor sau alte legi. Toate drepturile neacordate în mod expres aici sunt rezervate.

LINKURI CĂTRE ALTE SITE-URI WEB

Ca comoditate și pentru ca site-ul eurodrive.ro să fie cu adevărat orientat către servicii, am inclus link-uri către site-uri web complementare pe internet. Aceste site-uri sunt deținute și operate de terți. eurodrive.ro nu prezintă nicio reprezentare și nu este responsabil pentru disponibilitatea sau conținutul localizat pe sau prin intermediul acestor site-uri terțe. O legătură către o terță parte pe site-ul eurodrive.ro nu este o indicație că eurodrive.ro acceptă o terță parte sau site-ul său web are vreo afiliere cu sau între eurodrive.ro și site-ul terț.

OPINII

Toate comentariile, feedback-urile, informațiile sau materialele trimise pe eurodrive.ro sau în asociere cu acest site web sunt considerate neconfidențiale și proprietatea eurodrive.ro. Prin trimiterea unor astfel de comentarii, informații, feedback sau materiale către eurodrive.ro, sunteți de acord cu o alocare gratuită către eurodrive.ro a drepturilor la nivel mondial de a utiliza, copia, modifica, afișa și distribui înregistrări. eurodrive.ro poate utiliza aceste comentarii, informații sau materiale, în orice mod pe care îl aleg nelimitat.

DECLARAȚIA DE RESPONSABILITATE
Echipa eurodrive.ro se străduiește să vă ofere informații utile, exacte și în timp util pe acest site. Drept urmare, eurodrive.ro a încercat să furnizeze informații și materiale precise pe acest site, dar nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea și completitudinea acestor informații sau materiale. eurodrive.ro poate modifica în orice moment conținutul informațiilor sau materialelor disponibile pe acest site sau a produselor descrise în acesta în orice moment, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, eurodrive.ro nu se angajează să actualizeze informațiile sau materialele de pe acest site care ar putea să nu mai fie actualizate. Informațiile și opiniile exprimate în buletine informative sau alte forumuri nu sunt neapărat cele ale eurodrive.ro. Nici eurodrive.ro, nici directorii, angajații, agenții, distribuitorii sau afiliații săi nu sunt responsabili sau răspunzători pentru pierderi sau daune (inclusiv, dar fără a se limita la, reale, consecințiale sau punitive), răspundere, revendicare sau alte daune sau cauze legate de sau care rezultă din orice informații postate pe site-ul eurodrive.ro.
 
eurodrive.ro își rezervă dreptul de a revizui acești termeni și / sau restricții legale în orice moment. Sunteți responsabil pentru examinarea acestei pagini din când în când pentru a vă asigura respectarea termenilor și restricțiilor legale existente atunci când acestea vă sunt obligatorii. Anumite prevederi ale acestor termeni și restricții legale pot fi înlocuite cu reclame sau termeni legali specifici, vă aflați pe anumite pagini ale acestui site.
 
Toate informațiile și materialele disponibile pe acest site sunt furnizate „așa cum este” fără nicio garanție de niciun fel, expres sau implicit, și eurodrive.ro renunță la toate garanțiile de orice fel, expres sau implicit, inclusiv garanții de comercializare, fitness pentru un scop anume pentru un anumit scop, încălcarea proprietății intelectuale sau care rezultă dintr-un curs de negociere, utilizare sau practică comercială. În nici un caz eurodrive.ro nu va fi responsabil pentru nicio pierdere (inclusiv, fără a se limita la, daune indirecte, speciale, incidentale sau consecutive sau pierderea profitului, pierderea datelor sau pierderea activității) care rezultă din utilizarea, incapacitatea de a utilizarea sau rezultatele utilizării acestui site, site-urile legate de acest site sau serviciile de informații conținute în oricare dintre aceste site-uri, indiferent dacă sunt bazate pe garanție, contract sau alte teorii legale și dacă sunt avertizate despre posibilitatea daunelor. Dacă utilizarea materialelor sau informațiilor de pe acest site duce la necesitatea service-ului, reparației sau corectării echipamentului sau a datelor, veți suporta costurile.
 
FINALUL UTILIZĂRII
eurodrive.ro poate, la propria sa discreție, să suspende accesul dvs. la întregul site web eurodrive.ro sau la orice parte a acestuia, incluzând, fără a se limita la, articole de pe site-ul său web, din orice motiv, inclusiv fără limitare, pentru încălcarea acestui acord. În cazul în care prezentul acord va fi reziliat, restricțiile privind materialele care apar pe site și reprezentațiile și garanțiile, indemnizațiile și limitările obligațiilor prevăzute în prezentul acord vor supraviețui oricăror astfel de denunțuri.
 
DREPTUL GUVERNULUI; JURISDICȚIE ȘI VENITURI
Acest acord este reglementat și interpretat în conformitate cu dreptul Uniunii Europene, excluzând alegerile sale de principii de drept. Instanțele europene vor avea jurisdicție exclusivă și locul de desfășurare a oricărei litigii care decurg din sau în legătură cu prezentul acord și fiecare parte este de acord cu jurisdicția și locul de desfășurare a acestor instanțe.
 
DISPOZIȚII GENERALE

Dacă o prevedere a acestui acord este considerată nulă, invalidă sau nerespectabilă din orice motiv, această dispoziție este separată de prezentul acord, iar restul prezentului acord va rămâne în vigoare. Acesta conține întreaga înțelegere dintre dvs. și eurodrive.ro despre utilizarea site-ului dvs., iar acordul va fi modificat doar în scris, semnat de ambele părți. Dacă aveți întrebări cu privire la Termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa: eurodrive@yahoo.com. Pentru a examina Politica de confidențialitate a eurodrive.ro, faceți clic aici.